Tässä piiiitkän kirjoitustauon aikana ehdimme tehdä yhtä ja toista.

Vanhempani siirtyivät kunnioitettavaan ikään ja kohti eläköitymistään ja sen kunniaksi koko pieni sukumme alenevassa polvessa polskuttelimme sekä nautimme ruoasta ja juomasta. Varsin positiivinen kokemus! En tiedä vaikuttiko positiivisuuteen porukkamme vai paikka sinänsä, mutta kivaa kaikilla oli!

Positiivisuuden meinasi pilata matkapäivän sää Lentommekin oli myöhässä pari tuntia, mutta onneksi lapsetkin olivat tervetulleita loungeen, jossa odottelimme sään selviämistä Arlandassa. Aikataulut ja suunnitelmat menivät uusiksi, mutta perille pääsimme kuitenkin.

Erityiskiitokset ansaitsee Turun ystävällinen lääkäriasema, jossa kävimme kolmikkomme korvien kanssa jälkitarkastuksessa. Tehokkaalla sarjatoiminnalla säästimme kahden lapsen maksun. Tälläiset asiat on aina hoidettava Suomen reissuilla, kun täkäläisellä terveydenhuollolla on mielestäni vähän turhankin luomut ajatukset hoidosta.

Kuun viimeisenä päivänä sitten oli tuplasti syytä juhlaan. Vuosi sitten jäi toiset juhlat juhlimatta, kun piti yhtä sankaria rynnätä sairaalaan vastaanottamaan. Nyt sitten juhlittiin senkin edestä, kahtena päivänä ja vielä viikonloppunakin.

Piinallista puuhaa nuo juhlien järjestelyt ainakin äidille. Väsäsin leipomuksia toinen toisensa jälkeen ja onnistuin aina mokaamaan jotain. Onneksi sentään kakku onnistui kohtuullisesti ja pullat. Yksi piirakka jouti roskikseen, kun taisi sokeri unohtua. Toisesta piirakasta unohdin täytteet. Muffinsit menivät kuopalle. Joo ja ei ne pullatkaan ihan priimoja olleet... Pitäisi vaan luottaa ammattilaisiin näissä asioissa.

Tässä meidän vuoden vanhemmat miehistön jäsenet:
380812.jpg
380814.jpg