tänne kirjoittaminen meinaan :-) Päivittäin mietin, että tästä ja tästä voisi kirjoittaa, mutta sitten kun siihen olisi mahdollisuus eli klo 21 en jaksa enää pulputtaa runosuonta.

No nyt oli heti tyhjää aikaa ennen kuin ten löytöretken ullakollemme, jonne tuli muuton yhteydessä tungettua vaan laatikoita ja tavaroita.

Vaikeaa tuntui eilen olevan 5v:lle myös ajatus siitä että menisi playdatelle. Perhe olisi tuttu ja isäntä se ainoa kaveri joka selvästi on löytynyt. Se mikä jarrutti oli "kun ei nähdä niin pitkään aikaan". Tässä kohtaa pitäisi äidin olla pitkäpinnainen ja jaksaa selittää ja selittää, mutta kun sitä keskustelua oli jatkunut reilu 1/2h ja siinä sivussa kun oli ruokkinut muutkin jälkikasvut ja oma ruoka taas kerran oli täysin viileä niin tuli taas töksäytettyä: "Ei sinun tarvitse mennä sitten Pedrolle jos et halua. Minä en sinua sinne vie, vaan jos haluat mennä niin Pedron äiti ottaa sinut kyytiin" PISTE.

No, kaipa minun olisi kannustaakseni pitänyt pakata pikkuveljet kyytiin ajaa 5,5 km koululle napata poika kotiin ajaa 2,5km Pedrolle ja sitten samantein 8km kotiin ja kahden tunnin päästä sama juttu edes takaisin. Olin kuitenkin jääräpää ja totesin, että olet käynyt Pedrolla jo aikaisemmin ja tunnet hänen äitinsä joten joko menet heidän kanssaan tai tulet kotiin.

Päätti sitten mennä...