Voi tätä äitiyden ihanuutta: mikä onkaan ihanampaa kuin olla maailman suosituin äiti! No, keksin ehkä muutaman...

Meillä asuu vannoutunut Mami-fani. Äiti ei saa poistua nurkan taakse, sillä sehän voi kadota vaikka sinne kodinhoitohuoneeseen ikuisiksi ajoiksi. Ei kun perään raahautumaan! Äiti on myös the one and only kiipeilypuu mikä kelpaa ylösnousuun. No, tuo jälkimmäinen on ehkä aika palkitsevaa kun näkee sen onnistumisen ilon "hee, huomaattkos että mäkin seison!!" ansimmäisestä kunniasta voisin jopa luopua... No eiköhän tämäkin vaihe mene joskus ohi.

Normaalin arkipäiväni kohokohta oli siivota esikoisen pahoinvoinnin tuotteet lattialta tai kahdet oikeastaan. Kumma nuo lapset miten vaan laatottavat ja palaavat sitten rakentamaan Legoilla, ihan kun mitään ei olisi sattunut.

Päivän paras hetki oli ehkä maata leikkihuoneen lattialla ja toimia kiipeilypuuna myös vanhemmille lapsille.Mukava huomata vaikka äidiltä kärähtää varapäreetkin monta kertaa päivässä niin sittenkin sitä on POP. Heti kun heittäytyy lokoisaan asentoon niin kainaloon/polvien varaan/vatsan päälle tmv. kiipeää ensin yksi ja sitten toinen ja kohta se kolmaskin on paikalla.

Mies lähtee huomenna matkoille=lomalle (Mamin mielipide), eli ei voi alkaa tuijottamaan kelloa Pikkukakkosen jälkeen vaan on kehiteltävä toimintaa! Eli siis rakennusprojekteja on varmaan tuolla alakerrassa luvassa myös äidille.